top of page

STEUN ONS

Steun ons financieel

IMG-20220820-WA0008.jpg

Onze vzw bestaat uit vrijwilligers, wij krijgen geen subsidies en wij rekenen geen kosten aan bij zoekacties. We zijn dus afhankelijk van de inbreng van onze leden, en giften van particulieren en bedrijven, voor kledij, materiaal, vervoer, communicatie- en navigatieapparatuur, en het beheer van de website.

Giften zijn welkom op

rek.nr. BE04 9734 5038 0431 

met mededeling

"GIFT <naam> <adres> <tel. nr.>".

 

Heb je nog vragen? Wens je je logo toe te voegen aan onze sponsorpagina? Contacteer ons dan via info@vlaamsereddingshonden.eu

Stel een trainingslocatie ter beschikking

IMG-20221210-WA0003.jpg

Onze hondenteams moeten voorbereid zijn op alle mogelijke zoekomstandigheden: natuurgebieden, instortingen, gebouwen, ondergrondse gangen,... De basis daarvoor is een grote variatie aan trainingslocaties.

Heb je een groot (natuur)domein, bedrijventerrein, leegstaand gebouw,... waar honden veilig kunnen loslopen op zaterdag? Zouden wij daar af en toe gebruik van mogen maken om te trainen?

Contacteer ons dan via info@vlaamsereddingshonden.eu.

Stel je kandidaat als slachtoffer bij trainingen

Tijdens de trainingen zoeken onze honden personen die verstopt zitten. Om te vermijden dat ze enkel op zoek gaan naar gekende slachtoffers is variatie essentieel.

 

Heb je zin en tijd om af en toe deel te nemen aan een training als slachtoffer?

Contacteer ons dan via info@vlaamsereddingshonden.eu.

Stel je kandidaat als buddy bij zoekacties

IMG-20221127-WA0004.jpg

Zoekacties zijn teamwerk. We gebruiken hondenneuzen én mensenogen. Een hondenteam werkt met een speurhond, maar is tegelijk ook actief bezig met navigatie en communicatie, en het detecteren van eventuele sporen van de vermiste. Daarom laten wij de hond en geleider graag vergezellen door een buddy.

Help je ons graag bij zoekacties?

Contacteer ons dan via info@vlaamsereddingshonden.eu.

bottom of page